Golden event 24 oktober 2020

Wat leuk dat jij je aan wilt melden voor het Golden event van zaterdag 24 oktober.

Zoals je weet staat een schoonheidsbehandeling voor mij niet alleen in het teken van een frisse huid en strakke wenkbrauwen. Het stukje ontspannen en ervoor zorgen dat jij een fijn momentje voor jezelf hebt is voor mij misschien nog wel veel belangrijker!

Omdat ik er blij van wordt als jij kunt genieten en een fijn moment voor jezelf hebt, heb ik voor zaterdag 24 oktober een geheel verzorgd Corona-proof event georganiseerd bij Wine&More op de Markt 25 in Boxtel.

Op deze middag is er een visagiste aanwezig van Essential die jou de nieuwe make-up look van dit seizoen laat zien. Ze zal je laten stralen! Ook wordt er een gratis huidscan gemaakt. Vind je het niet fijn om zonder make-up naar Wine&More te komen? Geen probleem, wij verwijderen voor jou jouw make-up.

Omdat ik graag een Corona-proof event wil organiseren is het belangrijk dat je jouw contactgegevens invult en indien je een voorkeur hebt graag een tijdslot aankruisen zodat hier zoveel als mogelijk rekening mee kan worden gehouden. Nadat jouw aanmelding is verwerkt krijg je een mail met details.

Tot dan!

Lotte Wagenaars

Graag hieronder jouw gewenste tijdslot selecteren vanaf hoe laat jij beschikbaar bent