Wie ben ik?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Lotte Wagenaars en op 1 december 2018 maakte ik van de droom die ik als klein meisje had dan eindelijk werkelijkheid. Ik opende KNAPP schoonheidssalon.

Als onderneemster in de beauty branche is het voor mij erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle vernieuwingen, binnen de beauty branche gebeurt er namelijk een hoop. Door telkens trainingen te volgen weet ik zeker dat ik jou het beste advies voor jouw huid kan geven!

Dat is dan ook gelijk wat ik zo leuk vind als schoonheidsspecialiste: iedereen is anders. Wat bij de een juist heel goed werkt kan bij de ander juist weer tegenwerken. Elke huid is anders dus voor elk probleem hebben we een andere oplossing. Daarbij maak ik tijdens mijn behandelingen gebruik van het huidverbeterende merk KLAPP Cosmetics.

Wat ik belangrijk vind? Dat jij bij mij jezelf volledig ontspannen voelt. Of je nu komt voor een kleine specifieke behandeling of voor een uitgebreide behandeling. Ik laat je ontspannen, genieten en zo neem je dat gevoel ook weer mee naar huis.

Ik werk daarom ook enkel op afspraak zodat ik alle tijd heb voor jou en jouw huid.

Nu weet je wie ik ben maar ik ben natuurlijk ook heel erg benieuwd naar wie jij bent!

Ontmoet ik je binnenkort bij KNAPP schoonheidssalon?

Liefs,
Lotte Wagenaars

KLAPP Cosmetics

Bij KNAPP schoonheidssalon wordt gewerkt met producten van KLAPP Cosmetics.

Deze producten staan voor huidverbetering, huidvernieuwing en huidverjonging.

Wij bieden verschillende behandelingen en ieder op uw huidtype aangepast.

Kom gerust eens langs en laat u adviseren!

Essential Make-up

Essential is een prachtige niche make-up lijn uit Rome met alles wat een make-up liefhebber zich kan wensen. Essential is een huidverzorgende anti-aging make-up lijn met bijzondere ingrediënten, parabenen vrij, mineral oil free, veelal fragrance free en niet op dieren getest.

Heeft u interesse in Essential? Vraag een gratis adviesgesprek en make-up aan via het contactformulier.